Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Xenia, Ouranoupolis

Řecký hotel Xenia na pláži

Hotel Xenia se nachází na klidném okraji města Ouranoupolis, přímo na krásné písčité pláži. Centrum města s restauracemi, bary a obchody je vzdálené jen asi 300 m. Zastávka linkového autobusu se nachází přímo před hotelem.

Hotel se skládá z hlavní budovy, 3 vedlejších budov a bungalovů. Restaurace s terasou leží přímo u moře, dále zde najdete internetový koutek (za poplatek), televizní koutek a parkoviště.
Venku se nachází plavecký bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (v ceně), dětské hřiště.
Za poplatek je wellness centrum "Beauty Haven" s různými kosmetickými procedurami, krytý bazén, lehátka a slunečníky na pláži, posilovna a lázně hamam.

88 komfortně zařízených pokojů je vybaveno vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, minibarem, sejfem, klimatizací, balkónem nebo terasou. Některé pokoje mají výhled na moře.
K dispozici jsou také rodinnné pokoje.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře podávané formou bohatých švédských stolů.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Xenia s bazénem
Řecký hotel Xenia - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je velmi vhodný pro odpočinek. Koupání a sluníčko bylo skvělé. Hned z domova si zamluvte auto, doprava z letiště je téměř tak drahá jako pronájem auta na celý týden. Pokoj jsme měli velmi čistý, byl velký s jedním balkónem a s výhledem na moře. Výměna ručníků probíhala každý den. Pláž byla hezká, voda čistá.

Řecko na Facebooku