Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Semantron Traditional Village, Eleonas

Řecký hotel Semantron Traditional Village

Hotel Semantron Traditional Village se nachází stranou od centra obce Eleonas, na úpatí hory Rouskio poloostrova Peloponés. Další taverny, kafenia, obchody, banka, pošta a bankomat se nacházejí v přibližně 3 km vzdálené obci Diakofto a v asi 10 km vzdáleném Egio. Na dlouhou oblázkovou pláž Eleonas se dostanete asi za 10 minut pěší chůzí. Z Diakofto jezdí několikrát denně autobusové a vlakové spojení do letovisek Patras, Kalamata, Athény, Korint a Kalavryta. Cesta z letiště Athény trvá asi 2 hodiny (cca 165 km).

V letech 2007/2008 krásně zrekonstruovaná bývalá klášterní farma (postavena roku 1823) slavného kláštera Mega Spileon u Kalavryty. Na ploše 50.000 m2 (s olivovníky, pomerančovými háji, zeleninovými a bylinkovými zahradami) se nachází 2-podlažní hlavní budova (s výtahem) a 9 dalších 1 - a 2-patrových vedlejších budova s celkem ​​42 pokoji. V hlavní budově je recepce, bezdrátový přístup na internet, á-la-carte gourmet restaurace s originálním olivovým lisem z roku 1840 (otevřeno o víkendech), prádelna (za poplatek), pokojový servis. V jedné z vedlejších budov, je vkusně zařízený bar s terasou.

Venku se nachází sladkovodní bazén (napuštěný v sezóně), sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma. Bezplatně si také můžete zapůjčit jízdní kola.
Zařízení je výborným výchozím bodem pro pěší túry a výlety do známých archeologických lokalit.
V hotelu se příležitostně pořádají slavnostní události, jako například svatby. Děti mohou navštívit malou zoo.

Pokoje (cca 15 - 23 m²) v hlavní nebo vedlejší budově jsou stylově zařízené s kamennými zdmi, některé mají krb. K jejich vybavení patří koupelna a WC, vysoušeč vlasů, přírodní kosmetika, župany, pantofle, manželská postel nebo 2 samostatná lůžka, klimatizace / topení, telefon, satelitní TV, trezor, lednička. Některé jsou s balkónem.
Rodinné pokoje (cca. 35 m², pro 3 dospělé a 1 dítě, minimální obsazenost 3 osoby) mají podobné vybavení, ale navíc další pokoj se 2 samostatnými lůžky.
Suity (cca 23 - 26 m², pro 2-3 osoby) jsou prostornější než pokoje, jinak mají stejné vybavení.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, částečně s bioprodukty z vlastní produkce, večeře s možností výběru z menu nebo s předkrmovým bufetem, hlavním jídlem a s dezerty formou bufetu, částečně se podávají tradiční jídla.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Semantron Traditional Village s posezením
Řecký hotel Semantron Traditional Village s bazénem
Řecký hotel Semantron Traditional Village - pláž
Řecký hotel Semantron Traditional Village - ubytování

Místo

Hotel Semantron Traditional Village 38° 11' 35.9016" N, 22° 10' 20.0316" E
Location

Řecko na Facebooku