Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Porto Carras Sithonia, Neos Marmaras

Řecký hotel Porto Carras Sithonia u moře

Hotel Porto Carras Sithonia se nachází přímo na písečno-oblázkové pláži, na mimořádně krásném poloostrově Sithonia. Obklopen asi 1763 hektarů rozlehlou zelenou krajinou nabízí spoustou přírody, stíny pod stromy, olivovníky, krásné pláže, soukromé 18-ti jamkové golfové hřiště a přístav, stejně jako vlastní vinice. Pěší stezky vedou k nedotčeným zátokám, které jsou ideální ke koupání. Do městečka Neos Marmaras je to asi 3 km, taxilodí se tam dostanete několikrát denně (v závislosti na počasí a sezóně) za poplatek.

Hotelový areál nabízí k ubytování 477 pokojů, je pojetý v moderním stylu a ideální pro rodiny s dětmi. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s lobby prostorem, internetový koutek a WiFi v lobby (za poplatek), výtahy, hlavní restaurace "Mediteraneo" a 2 terasy s krásným výhledem, á-la-carte restaurace "White Room", taverna "Pergola" (řecké speciality), "Purple-Bar & Cafe". Dále zde najdete několik obchodů, diskotéku, casino, golfové hřiště.

V zahradě se nachází bazénový komplex (s mořskou vodou) a tři tobogány (za poplatek), sluneční terasy, poolbar, "mokrý" bar s vířivkou, plážový bar (v závislosti na počasí a sezóně). Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k dispozici u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je posilovna a parní lázeň 1x denně (od 16 let), hodina tenisu, půjčovna šlapadel a kánoí (1x na pokoj za pobyt, o červen až září), basketbal a volejbal, jogging, fotbalové hřiště, stolní tenis, gymnastika, aerobic, víceúčelové sportovní hřiště. Hotel pravidelně pořádá sportovní a animační program.
Pro děti je určen samostatný dětský bazén, dětské hřiště, miniclub (4 až 12 let) a večerní minidisco.

Za poplatek je 9 tenisových kurtů (z toho jsou tři osvětlené), tenisová škola, 2 hřiště pro minifotbal, půjčovna kol. Středisko má vlastní 18-ti jamkové golfové hřiště s profesionálním obchodem a golfovými kursy, jízdárnu s možností vyjížděk na koni. Zpoplatněné jsou také různé vodní sporty jako windsurfing, plachtění, vodní lyžování, PADI potápěčská škola (od místních poskytovatelů).
Dále se platí wellness centrum "Porto Carras Thalasso & Spa-Center" s thalasso-bazénem, ​​saunou, parní lázní, fitness, thalassoterapiemi, vodoléčbou, masážemi a jinými procedurami.

Pohodlně a příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (centrálně řízenou), telefonem, satelitní TV, Pay TV, minibarem (za poplatek), trezorem, balkónem s částečným nebo celým výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou o něco větší a mají 2 přistýlky, které jsou opticky oddělené, jinak mají stejné vybavení.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, týdenní tématické večeře v hlavní restauraci (řecké, italské), místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11 do 24 hodin v některých hotelových barech, různé snacky po celý den, odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina pro děti, půlnoční snack.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Porto Carras Sithonia s bazény
Řecký hotel Porto Carras Sithonia s pláží
Řecký hotel Porto Carras Sithonia - ubytování

Místo

Hotel Porto Carras Sithonia 40° 4' 37.452" N, 23° 47' 38.4072" E
Location

Řecko na Facebooku