Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Olympia Golden Beach, Loutra Killinis

Pohled na řecký hotel Olympia Golden Beach

Hotel Olympia Golden Beach dělí od 8 km dlouhé písčité pláže jen málo frekventovaná pobřežní ulice. Část pláže patřící hotelu je vzdálena asi 400 m, doprava na pláž je v ceně. Ve vzdálenosti 4 km se nachází malá vesnice Kastro s tradičními tavernami a kavárnami.

Sympatický hotel s typicky řeckou atmosférou se vyznačuje vkusným vybavením. Má dvě hlavní budovy a 8 bungalovů. Hlavní budova disponuje recepcí, lobby, internetovým koutkem v ceně, WLAN v lobby, barem, výtahem a obchodem se suvenýry, minimarketem, hlavní restaurací s terasou.
V udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou, bar u bazénu a integrovaný dětský bazén. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou zahrnuty v ceně.

Sportovní aktivity: Bez poplatku je stolní tenis, biliár, air-hockey, moderně zařízená posilovna. Za poplatek je tenis (tartan s umělým osvětlením).
Wellness: Bez poplatku je 1 x týdně návštěva vnitřního bazénu, sauny, lázní hamam a jacuzzi. Za poplatek je spa centrum (cca 300 m2) s vnitřním bazénem, lázněmi hamam, jacuzzi, různými druhy masáží (masáže obličeje, relaxační masáží, kombinace různých masážních technik, atd.).
Pro děti je k dispozici dětské hřiště a herna s playstation.

Moderně zařízené pokoje (cca 40 m2) mají vanu a WC (župany, pantofle), fén, TV se satelitem, sejf, ledničku (minibar na přání za poplatek), klimatizaci, internet, balkón nebo terasu s výhledem na bazén nebo do zahrady. Dvojlůžkové pokoje v řadových bungalovech s bazénem mají terasu a lehátka.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale lepší design. Navíc mají privátní bazén určený pro max. 2 bytové jednotky a ADSL internet.
Suity v 1. podlaží disponují obytnou místností, samostatnou ložnicí, kuchyňským koutkem a balkónem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - americká snídaně podávaná formou bufetu, večeře je buď formou bufetu nebo formou menu (závisí od obsazenosti hotelu). Pokojový servis je možný za poplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Olympia Golden Beach s bazénem
Řecký hotel Olympia Golden Beach - možnost ubytování

Komentáře

Pro odpočinek je to ideální hotel a umíme si představit, že bysme sem jeli na dovolenou ještě jednou. Pláž je sice vzdálená 400 m, ale každou chvíli tam jezdí hotelový autobus, takže to není problém.

Řecko na Facebooku