Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oasis, Kalo Nero

Řecký hotel Oasis

Hotel Oasis se nachází v malebném prostředí uprostřed mnoha olivovníků, na jihozápadním pobřeží Peloponésu. Leží jen pár metrů od úzké, písečno-oblázkové pláže, která je přístupná jen po příjezdové cestě z hotelu. V moři můžete místy narazit na skalnaté plošiny. Malá vesnice Kalo Nero je vzdálená asi 500 m, nabízí nákupní možnosti a taverny. V hlavní sezóně je v okolí otevřeno mnoho plážových barů a rybích taveren. Nejbližší větší město je Kyparissia, vzdálené asi 7 km, s přístavem, obchody, kavárnami a tavernami. Během letních měsíců jsou na plážích hnízdiště mořských želv caretta caretta.

Sympatické ubytovací zařízení s neformální atmosférou je vybudované ve středomořské architektuře. Skládá se z hlavní budovy a dvou 1-patrových vedlejších budov, v roce 2010 bylo renovováno. V hlavní budově najdete vstupní halu s recepcí (bezpečnostní schránka k pronajmutí zdarma), posezení, TV koutek a bar. Dále k zařízení patří restaurace, internetové připojení W-LAN, pokojový servis.

Venku najdete bazén s mořskou vodou a s hydromasáží, sluneční terasu s krásným výhledem na moře, (lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, dětské hřiště.
V ceně ubytování je tenisový kurt a rakety, malá posilovna s whirlpoolem.

32 studií a apartmánů je lehce a vzdušně zařízených. Úklid a výměna prádla probíhá 2x týdně.
Studia (cca 34 m²) jsou v 1. patře, k jejich vybavení patří obývací pokoj kombinovaný s ložnicí, koupelna a WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon, satelitní TV, internetové připojení, malý kuchyňský kout s lednicí, balkón.
Apartmány (cca 54 m²) jsou umístěné v přízemí, mají navíc ložnici a terasu,.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, při polopenzi je na výběr oběd nebo večeře výběrem z menu, v mimo sezónu probíhá stravování v taverně.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Oasis - ubytování
Řecký hotel Oasis s bazénem

Místo

Hotel Oasis 37° 18' 8.586" N, 21° 41' 49.164" E
Location

Řecko na Facebooku