Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maniatiko Village, Stoupa

Pohled na část řeckého hotelu Maniatiko Village
Pohled na část řeckého hotelu Maniatiko Village

Hotel Maniatiko Village se nachází nad malým letoviskem Stoupa. 300 m dlouhá místní pláž v zátoce je vzdálená asi 1,5 km. 2x denně jezdí hotelový autobus do Stoupy, kde najdete velký počet taveren a obchodů. Zastávka linkového autobusu do měst Neo Itilo a Kalamata je vzdálena 1,5 km, letiště Kalamata se nachází asi 60 km daleko.

Hotelové zařízení se skládá z 23 samostatně stojících domů, které jsou postaveny z přírodního kamene. K vybavení hotelu patří lobby s recepcí, restaurace s terasou a výhledem do okolní krajiny a na moře. V udržované zahradě se nachází bazén se sladkou vodou a samostatný dětský bazén. Lehátka, podložky a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je tai-či, jóga a masáže (anglicky hovořící personál), v letních měsících příležitostně hraje živá hudba.
Pro nejmenší hosty je v letních měsících připraven program s kreslením, skládáním stavebnic a hlídáním (vše za poplatek). Dále je zde pro ně malé dětské hřiště (zdarma).

Stylově zařízené apartmány (A1, 2 - 3 osoby) disponují rozkládacím gaučem, kuchyňským koutkem, vanou nebo sprchou a WC, televizí, klimatizací a balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady nebo na moře.
Apartmány (A2, 2 - 5 osob) mají stejné vybavení jako apartmány A1, ale jsou prostornější a mají navíc jednou samostatnou ložnicí a další koupelnu a WC. Z apartmánů je výhled na moře. Minimální obsazení: 2 dospělí, max. obsazení 3 dospělí + 2 děti resp. 4 dospělí.

Stravování: Vlastní nebo možnost objednání snídaní.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u řeckého hotelu Maniatiko Village

Komentáře

Personál v hotelu byl skutečně moc příjemný a ochotný. Byli jsme tu během podzimních prázdnin a když jsem byl v bazéně, tak jsem ho měl jen sám pro sebe. Hotel se nachází trochu stranou od velkého ruchu a jestliže člověk chce mít svůj klid, tak ho tady opravdu najde. Aby se člověk dostal do centra, trvá to 20 - 30 minut. Jednou jsme navštívili místní podnik a bylo to skutečně takové, jak jsme si předem přečetli na internetu. Skutečně dobré a chléb byl opravdu chutný. Protože jsem věděl, že zde není žádný animační program (ani jsem nic takového nehledal), tak jsem nebyl zklamaný. Bazén byl v pořádku, čistili ho každý večer. My jsme chodili na výlety do místních soutěsek. Člověk by měl ale personálu předem sdělit do jaké z nich chce vyrazit a nahlásit se, když se zase vrátí. Jsou tu dvě pláže, jedna v obci a jedna hned vedle. Mně osobně se víc líbila ta druhá.

Řecko na Facebooku