Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kyllini Beach, Kastro

Řecký hotel Kyllini Beach u moře

Hotel Kyllini Beach se nachází v krásné zahradě, která přímo hraničí s pláží. Na 11 km dlouhou písčitou pláž (cca 1 km z toho patří přímo hotelu Kyllini Beach) navazují písečné duny, šířka pláže se mění dle ročního období. Letovisko Kastro je vzdálené cca 3 km, letiště Araxos 40 km.

Hotelový resort se rozprostírá na prostorném, přibližně 160 000 m2 velkém, pozemku a nabízí přátelskou a rodinnou atmosféru. Skládá se z hlavní budovy a několika vedlejších budov (s výtahy). K hotelovému vybavení patří recepce, bar v lobby, internet WLAN, televizní místnost, hlavní restaurace s terasou, restaurace u moře (otevřená přes den), stylový bar a noční klub Galaxy na pláži, minimarket, krytý bazén mimo hlavní sezónu. konferenční místnosti.
V prostorné zahradě se nacházejí 2 sladkovodní bazény se sluneční terasou, velká vodní skluzavka a dětský bazén. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sportovní aktivity: V ceně je krytý bazén, posilovna, aerobik, pilates, spinning, plážový volejbal, fotbal, boccia, shuffleboard, stolní tenis, šipky, basketbal, 10 tenisových kurtů, jízda na plachetnici 1 x za pobyt (dle počasí). Za poplatek je tenisový kurt s umělým osvětlením, výuka tenisu, golfový driving range, půjčování jízdních kol a vodní sporty od místních poskytovatelů jako např. windsurfing, katamarány, vodní lyže, jízda na banánu.
Spa a wellness centrum: V ceně je sauna, parní lázně, za poplatek velký výběr masáží a kosmetických procedur.

Hotel pořádá animační programy pro děti a dospělé, taneční večery, folklórní večery s taneční skupinou. Pro děti je k dispozici areál s písčitou pláží, dopolední a odpolední program pro děti od 3 do 6 let a od 7 do 14 let. Velké dětské hřiště, dětský bazén, vodní skluzavka, dětská diskotéka, dětské menu v hlavní sezóně, kočárky (omezené množství).

Příjemně vybavené pokoje se nacházejí v hlavní budově a ve vedlejších budovách a odpovídají 4-hvězdičkovému standardu. Mají rozlohu cca 23 m2, jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, televizí, sejfem, ledničkou, klimatizací a balkónem s výhledem do krajiny. Některé pokoje (za příplatek) mají výhled na moře.
Rodinné pokoje (ca. 42 m2) mají stejné vybavení, ale navíc 2 ložnice.
Suity (ca. 84 m2) mají moderní a kvalitní vybavení, obytnou místnost s ložnicí a samostatnou ložnici, 2 koupelny, jacuzzi, internetové připojení a komfortně vybavený balkón s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - plná penze podávaná formou bufetu v hlavní restauraci, kontinentální snídaně až do 11:00. Snacky a koláče v baru Pergola od 16:00 do 17:00 a od 23:00 do 24:00, zmrzlina od 10:00 do 24:00. Výběr z mezinárodních i místních alkoholických a nealko nápojů do 10:00 do 24:00 (na hlavním baru).

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Kyllini Beach s bazénem
Řecký hotel Kyllini Beach - možnost ubytování

Komentáře

Velmi se nám zde líbilo a nic nás při dovolené nerušilo. Příjemně nás přivítali při příjezdu a loučení při odjezdu bylo také příjemné. Jistě jsme zde nebyli naposledy, v hotelu jsme se cítili jako doma. Pokoje byly pěkně zařízené a čisté, moje žena zde ocenila mnoho zrcadel. Personál byl velmi milý, ochotný a přátelský. V okolí 3 km od hotelu se nenachází vůbec nic, ale protože je areál tak velký a nachází se přímo na pláži, nabídka volnočasových aktivit je pestrá, jídlo dobré a bohaté, tak našim potřebám nic nescházelo.

Řecko na Facebooku