Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Korina, Skala Potamias

Řecký hotel Korina na ostrově Thassos

Hotel Korina se nachází na okraji vesničky Skala Potamias, na ostrově Thassos. Písečná pláž Golden Beach je vzdálená 300 až 800 m k té její hezčí části. Útulné taverny, malé obchody a bary jsou asi 600 m od hotelu. Hlavní město Limenas s přístavem, promenádou, mnoha restauracemi a obchody je asi 11 km daleko. Zastávka autobusu je přímo u hotelu.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 41 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, společenská místnost, bar, televizní koutek, snídaňová místnost s terasou, internetová připojení WLAN.
V pěkné zahradě s nádherným horským panorama se nachází sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u něj zdarma.
Za poplatek je stolní tenis, tenis, billiárd, basketbal a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Pokoje jsou příjemně a útulně zařízené, k jejich vybavení patří sprcha a WC, vysoušeč vlasů, klimatizace a sejf (obojí za poplatek), telefon, satelitní TV, lednička a balkón.
Pokoje typu A mají navíc LCD televizor, přístup k internetu, sejf a klimatizaci zdarma, jinak jsou stejně vybavené.
Rodinné pokoje mají kombinovaný obývací prostor s místem pro spaní nebo 2 oddělené místnosti, sejf a klimatizaci zdarma, jinak stejné vybavení.

Stravování: Snídaně formou kontinentálního bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Korina na ostrově Thassos s bazénem
Řecký hotel Korina na ostrově Thassos - ubytování

Místo

Hotel Korina 40° 42' 49.7592" N, 24° 45' 5.958" E
Location

Řecko na Facebooku