Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ionian Blue, Nikiana

Řecký hotel Ionian Blue u moře

Hotel Ionian Blue leží obklopen přírodou na východním pobřeží ostrova Lefkada, v blízkosti moře s nádherným výhledem na záliv Drépano. Koupání je možné přímo u hotelu na plošinách. Je to ideální výchozí bod pro objevování krás ostrova. Nejbližší obchody, bary a restaurace v Nikianě jsu vzdálené cca 3 km, respektive v Nidri, cca 5 km. Hlavní ostrovní město Lefkada s dalšími zábavními možnostmi je asi 12 km daleko. Zastávka autobusu je hned naproti hotelu. Transfer z letiště Preveza trvá asi 45 minut, z letiště Korfu asi 4 hodiny (včetně trajektu Korfu - Igoumenitsa).

Moderní a luxusní hotelový komplex se terasovitě rozkládá až dolů na pláž, je zařízený v jednuduché a architektonické eleganci. Pro náročné hosty je to ideální místo pro relaxační dovolenou se skvělým servisem. Uvnitř hotelu najdete atraktivní foyer s posezením, TV místnost, internetový terminál (za poplatek), minimarket, výtah, restauraci s venkovním posezením a výhledem na moře, restauraci à-la-carte, bar s výhledem na moře, parkoviště.

Ve venkovních prostorách se nachází bazén (600 m²), dětský bazén, sluneční terasa a plošiny s lehátky a slunečníky, ručníky u bazénu, poolbar.
V ceně ubytování je také krytý bazén, whirlpool, fitness, stolní tenis a dětské hřiště. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži, wellness procedury a masáže, parní lázeň, sauna.

116 vkusně a pohodlně zařízených pokojů (cca 22 m2) je vybaveno koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), trezorem, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, příležitostně se konají tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Ionian Blue - ubytování
Řecký hotel Ionian Blue s bazénem
Řecký hotel Ionian Blue s masážemi

Místo

Hotel Ionian Blue 38° 44' 24.8604" N, 20° 43' 52.788" E
Location

Řecko na Facebooku