Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hermes, Kamari (Santorini)

Řecký hotel Hermes

Poloha

4-hvězdičkový hotel Hermes je centrálně umístěn v severní části letoviska Kamari na řeckém ostrově Santorini. V blízkém okolí můžete navštívit bary, taverny a kavárny.

K dlouhé oblázkové pláži je to asi 250 metrů, do místního centra Kamari 300 metrů. Autobusovou zastávku se spojením do hlavního města Fira najdete v blízkosti hotelu.

Zařízení

Přátelský a oblíbený hotel postavený v typickém kykladském stylu se skládá z hlavní budovy a z několika vedlejších obytných budov.

K ubytování nabízí 44 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, á-la-carte restaurace a snídaňová místnost s pěknou terasou, TV koutek, WLAN připojení na internet.

Ve venkovním areálu se zahradou jsou umístěné dva sladkovodní plavecké bazény s jacuzzi, oddělený dětský bazén a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

Hotel nabízí svým hostům zdarma k dispozici posilovnu. Za poplatek jsou na pláži v hlavní sezóně vodní sporty od místních provozovatelů. Hotel příležitostně pořádá řecké večery (za příplatek).

Ubytování

Světlé a příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem, trezorem, individuální klimatizací, balkónem nebo terasou.

Junior suity v mezonetovém stylu mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc balkón s whirlpoolem a výhled na mořskou stranu. Maximální obsazení: 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu v à-la-carte restaurací.

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Hermes s bazénem
Řecký hotel Hermes - ubytování

Místo

Hotel Hermes, Kamari (Santorini) 36° 22' 38.4384" N, 25° 28' 47.9964" E
Location

Řecko na Facebooku