Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Geranion Village, Nikiti

Řecký hotel Geranion Village

Hotel Geranion Village se nachází na menším kopci s nádherným výhledem na vesnici Nikiti, moře a krajinu. Vesnice Nikiti, kde se nachází obchody, je vzdálena cca 20 minut pěší chůze. Zastávka linkového autobusu se nachází na hlavní ulici a dlouhá písčitá pláž s oblázky je od hotelu vzdálena asi 1 km (hotelový autobus sem jezdí několikrát za den a je v ceně).

Hotelové zařízení je postavené v typickém řeckém stylu z přírodních kamenů. Majitelé hovoří německy, starají se velmi pozorně o pohodlí svých hostů a díky tomu je hotel velmi oblíben u stálých hostů. Disponuje celkem 85 pokoji, které se nacházejí v několika vedlejších budovách. V hlavní budově s rustikálním zařízením se nachází recepce (se sejfy), malá odpočinková místnost a snídaňová jídelna.

Na menším kopci se nachází plavecký bazén a sluneční terasa s nádherným výhledem do okolí. Bar u bazénu je umístěn v hradní věži. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na hotelové pláži za poplatek (otevřená v červenci a srpnu). Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
Za poplatek nabízejí místní provozovatelé vodní sporty na pláži od poloviny června do poloviny září. V hlavní sezóně hotel pořádá 1 x týdně živou hudba nebo folklórní večer.

Jednoduché a účelně vybavené pokoje jsou vybavené vanou a WC, balkónem, telefonem, televizí se satelitem, rádiem a lednicí.
Rodinné pokoje (max. pro 2 dospělé a 2 děti) mají stejné vybavení jako pokoje, ale mají navíc malý pokoj se 2 postelemi.
Pokoje superior jsou kompletně renovované a s novým nábytkem a koupelnou, mají fén, individuálně nastavitelnou klimatizaci, ledničku a televizi, internetové připojení WLAN v ceně.

Stravování: Polopenze - rozšířený snídaňový bufet a večeře podávané také formou bufetu v taverně. Hotel je známý díky svým produktům z vlastní výroby, med pochází přímo z úlu, chléb je pečen v místní troubě a zelenina pochází z vlastního hospodářství.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Geranion Village s bazénem
Hotel Geranion Village a pláž, Nikiti

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, během našeho pobytu jsme se seznámili s milými lidmi. Občas nám jen vadilo, že supermarket je asi 25 minut chůze daleko. Kdo hledá pro svou dovolenou klidné prostředí, pro toho je to správné místo. Večeře se podávala pod širým nebem v pěkném prostředí. V hotelu nebyl žádný hluk, u baru hrála jen tichá hudba.

Řecko na Facebooku