Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dion Palace Resort, Litochoro

Řecký hotel Dion Palace Resort u moře

Hotel Dion Palace Resort se nachází v prázdninové oblasti Litochoro v krásném prostředí, přímo na písečno-oblázkové pláži. V pozadí se tyčí Olymp, jehož národní park zve k dlouhým procházkám a túrám. Do městečka Litochoro, výchozímu bodu na Olymp, je to asi 8 km. Do místa Dion s různými nákupními a zábavními možnostmi je to přibližně 10 km. Zastávka městského autobusu je vzdálená 100 metrů.

Moderní hotelový komplex nabízí k ubytování 196 pokojů na 3 patrech, skládá se z několika budov. V hlavní budově najdete lobby s recepcí, společenskou místnost,televizní koutek, kadeřnictví, minimarket, klimatizovanou jídelnu s nekuřáckou zónou, dvě à-la-carte restaurace a 3 bary.

V rozsáhlé a udržované zahradě jsou dva velké plavecké bazény se sladkou vodou a vodopádem, velká sluneční terasa, pool/snackbar, plážový bar (v provozu červen-září). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, ručníky jsou na kauci.
Pro děti je k dispozici oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty, stolní tenis, šipky, plážový volejbal a vodní aerobik. Hotel 6x týdně pořádá během dne i večer zábavní a animační program. Za poplatek je fitness, různé vodní sporty na pláži (místní provozovatelé) a wellness lázně s kosmetikou, termálním bazénem, saunou, hammamem, masážemi a soláriem.

Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, telefonem, LCD televizí se satelitem, trezorem, minibarem, klimatizací, vysoušečem vlasů, balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
V nabídce jsou také rodinné pokoje, které jsou o něco prostornější.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Při objednání plné penze je k obědu a k večeři zdarma sklenice vína, piva nebo nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Dion Palace Resort s bazénem
Řecký hotel Dion Palace Resort - ubytování

Místo

Hotel Dion Palace Resort 40° 9' 2.6172" N, 22° 32' 48.0228" E
Location

Řecko na Facebooku