Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Contaratos Beach, Naoussa

Řecký hotel Contaratos Beach

Hotel Contaratos Beach se rozkládá na okraji rybářského a prázdninového místa Naoussa na ostrově Paros. Od písečné pláže Ághii Anárgiri a moře je oddělen pobřežní silnicí, která vede směrem k dalším plážím Laggeri a Santa Maria (cca 3 km daleko). Další krásné pláže jsou dosažitelné lodí z přístavu. Malebný přístav je vzdálený asi 10 minut pěší chůze (600 m od hotelu), hlavní město Parikia 12 km (dobré autobusové spojení). V blízkém okolí se nachází malý supermarket a taverna (cca 150 m).

Rodinný dům v kykladském stylu s moderní atmosférou byl postaven v roce 1986 a renovován v roce 2007. Skládá se z hlavní budovy a několika 2-patrových budov, ve kterých jsou rozmístěny pokoje. K jeho zařízení dále patří recepce, společenská místnost s televizí, restaurace a bar s terasou, bezdrátové internetové připojení (za poplatek).

Venku najdete plavecký bazén (mořská a sladká voda) se sluneční terasou, pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, stejně jako na části pláže, vyhrazené pro hotelové hosty. Tenisový kurt je za poplatek.
Asi 100 m daleko se nachází hotel Contaratos Bay s vlastní recepcí, jehož zařízení mohou hosté z hotelu Contaratons Beach využívat zdarma.

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, minibarem (za poplatek), klimatizací, satelitní televizí, balkónem nebo terasou.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - rozšířená kontinentální snídaně, večeře výběrem z menu v restauraci hotelu Contaratos Beach.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Contaratos Beach s bazénem
Řecký hotel Contaratos Beach s terasou
Řecký hotel Contaratos Beach - ubytování

Místo

Hotel Contaratos Beach 37° 7' 26.0724" N, 25° 14' 47.5692" E
Location

Řecko na Facebooku