Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blue Dolphin, Metamorfosis

Řecký hotel Blue Dolphin a jeho část

Hotel Blue Dolphin se nachází na pěkném poloostrově Sithonia, cca 50 m od dlouhé písčité pláže s oblázky. Malá rybářská vesnice Metamorfosis s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálená cca 1,5 km.

Typický řecký hotel má 171 pokojů, hlavní budovu a několik 2-patrových bungalovů. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), WLAN (v ceně), restaurace, taverna, bar a kiosek.
Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén, sluneční terasa, bar u bazénu a bar na pláži. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis, minigolf, volejbal a basketbal. Hotel 6 x týdně pořádá živou hudbu a různé večerní show.Za poplatek wellness centrum, kde najdete whirlpool, saunu, parní lázně.
Pro malé hosty je zde k dispozici dětský klub (4 - 12 let, 6 x týdně), samostatný dětský bazén, dětské hřiště a dětská diskotéka.

K vybavení pokojů patří vana nebo sprcha a WC, fén, telefon, sejf, televize se satelitem, lednička, klimatizace a balkón nebo terasa.
Rodinné pokoje (max. 3 dospělí + 1 dítě) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a je v nich navíc rozkládací gauč.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu se studenými a teplými pokrmy. K večeři je vyžadováno slušné oblečení.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Blue Dolphin s bazénem
Řecký hotel Blue Dolphin - ubytování

Řecko na Facebooku