Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Athos Palace, Kallithea (Chalkidiki)

Řecký hotel Athos Palace u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Athos Palace je umístěn na východním pobřeží řeckého poloostrova Kassandra, přímo u dlouhé písečné pláže Kallithea. Místní centrum je vzdálené asi 2 km.

Nejbližší nákupní příležitosti, taverny, open - air diskotéky najdete cca 400 metrů od hotelu. Autobusová zastávka se nachází přímo u hotelu. K letišti je to přibližně 80 km.

Zařízení

Rozlehlý hotelový komplex nabízí k ubytování 413 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a s posezením, výtahy , internetový koutek a připojení WLAN (za příplatek), restaurace (v červenci / srpnu klimatizovaná) s terasou, italská Trattoria, piano bar s krbem a terasou, TV místnost, obchody a mini market.

V zahradě, obklopený olivovníky, je umístěn sladkovodní bazén olympijských rozměrů, pool- / snack bar s krytou venkovní terasou, na pláži je samoobslužná restaurace a taverna. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, vodní aerobik a gymnastika, krytý bazén (v mimo sezóně). Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animační program s hrami a show. Pro nejmenší hosty je připraven v dopoledních a odpoledních hodinách mini club (4 - 12 let), dětské hřiště, dětská diskotéka.

Za poplatek jsou tenisové kurty, biliár, šipky, masáže a sauna, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů - kánoe, motorové lodě, vodní lyžování, surfing, parasailing, potápění ( PADI potápěčská škola), šlapadla, vodní skútr.

Ubytování

Moderně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, hudebním kanálem, chladničkou, klimatizací (1.7. - 31.8.), balkónem a výhledem na hory. Za příplatek je výhled na moře.

Junior suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, v mezonetovém stylu a s výhledem na hory. Maximální obsazenost : 2 dospělí + 2 děti.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu s týdenní tématickými večery, na výběr jsou i vegetariánská jídla, po předchozí rezervaci je možná večeře v italské Trattorii, občerstvení od 10.30 do 22.00 hodin, odpolední káva, čaj a zákusky (16.30 - 17.30 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.30 do 24.00 hodin.

Poznámka

Hotel je provozovaný s ohledem k životnímu prostředí, pracuje s vlastní biologickou čistírnou odpadních vod (užitková voda pro zalévání zahrady), třídí odpad a používá energeticky úsporné žárovky. Na vlastní hotelové farmě se ekologicky pěstuje ovoce a zelenina.

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Athos Palace s bazénem
Řecký hotel Athos Palace s pláží
Řecký hotel Athos Palace - ubytování

Místo

Hotel Athos Palace, Kallithea (Chalkidiki) 40° 3' 39.2832" N, 23° 27' 33.2568" E
Location

Řecko na Facebooku