Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aspasia Maria, Naousa (Paros)

Řecký hotel Aspasia Maria

3,5-hvězdičkový hotel Aspasia Maria se nachází na okraji oblíbeného prázdninového letoviska Naousa na ostrově Paros, jen asi 100 metrů daleko od moře s písečnou pláží.

Cesta dále pokračuje ke krásným plážím Laggeri a Santa Maria. Malebný přístav a místní centrum s úzkými uličkami, tavernami, restauracemi a zábavními možnostmi jsou vzdálené cca 500 metrů (asi 10 minut pěšky).

Malý a elegantní komplex je postaven v půvabném kykládském stylu, s velkým smyslem pro detail s příjemnou středomořskou atmosférou.

Hotel vede velmi pečlivě sympatická řecká rodina, je oblíben mezi mnoha pravidelnými hosty. K jeho zařízení patří útulná společenská místnost, TV se satelitním příjmem, bar a pěkný dvůr s posezením - útulná oáza s květinami a středomořskou atmosférou.

18 bytových jednotek v různé velikosti je zařízeno odlišně, všechny jednotky mají balkón nebo terasu, klimatizace je za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, ledničkou.

Studia mají navíc obývací pokoj s místem ke spaní, kuchyňský kout a malou jídelnu.

Apartmány mají obývací pokoj s místem ke spaní, kuchyňský kout, jídelnu a oddělenou ložnici.

Stravování: Vlastní nebo snídaně - rozšířená kontinentální forma.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Aspasia Maria - posezení
Řecký hotel Aspasia Maria

Místo

Hotel Aspasia Maria 37° 7' 27.5268" N, 25° 14' 39.9804" E

Komentáře

Dovolená to byla super pěkná a velmi odpočinková. Hotel byl typicky řecký, s velkým důrazem na detail. Našli jsme mnoho dobrých restaurací v bezprostředním okolí. Hotel má klidnou polohu a nedaleko leží krásná pláž. Opravdu doporučujeme!
Location

Řecko na Facebooku