Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alimounda Mare, Pigadia (Karpathos)

Ostrov Karpathos a hotel Alimounda Mare

Poloha

5-hvězdičkový hotel Alimounda Mare se nachází na jihovýchodním pobřeží řeckého ostrova Karpathos, přímo u krásné a dlouhé, písečno-oblázkové pláže Pigadia.

Jen několik minut pěšky je vzdáleno místní centrum s mnoha restauracemi, bary, obchody a jinými zábavními možnostmi. Letiště ostrova Karpathos je vzdálené asi 15 km, autobusová zastávka přibližně 50 metrů.

Zařízení

Luxusní hotel, postavený v roce 2010, nabízí k ubytování celkem 244 pokojů, které jsou rozmístěné do 5 podlaží. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, nekuřácká restaurace s terasou, restaurace à-la-carte, bary, TV koutek, mini market / obchod se suvenýry, konferenční místnosti, spa a wellness centrum, bezdrátové připojení k internetu WLAN (za poplatek).

V udržovaném venkovním areálu je umístěn bazénový komplex (cca 700 m2) se sluneční terasou, oddělený dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování mohou hosté využít stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), fitness centrum. Hotel několikrát týdně pravidelně pořádá živou hudbu a tématické večery.

Za poplatek je biliár a půjčovna kol, vodní sporty na pláži, whirlpool, sauna, parní lázeň, veškeré procedury a masáže ve wellness centru.

Ubytování

Moderně a elegantně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, klimatizací, internetem (za poplatek), mini barem, trezorem, balkónem.

Junior suity mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější, mají navíc obývací koutek a kávovar. Suity mají ještě navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, 2 koupelny a přímý výhled na moře.

Stravování

Plná penze plus - snídaně a obědy formou bufetu, večeře formou bufetu se "show cooking", několikrát týdně tematický bufet. Nápoje v ceně jsou - balená voda, nealkoholické nápoje a pivo ve skle, víno v karafách.

(údaje jsou z roku 2013)

Ostrov Karpathos a hotel Alimounda Mare - ubytování
Ostrov Karpathos a hotel Alimounda Mare s bazénem
Ostrov Karpathos a hotel Alimounda Mare s barem

Místo

Hotel Alimounda Mare, Pigadia (Karpathos) 35° 30' 34.1712" N, 27° 12' 21.6396" E
Location

Řecko na Facebooku