Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alia Palace, Pefkochori

Řecký hotel Alia Palace

Hotel Alia Palace se nachází na krásném místě, na svahu nad obcí, s jedinečným panoramatickým výhledem na Pefkochori a Egejské moře. Písčitá pláž je vzdálena cca 1 km (hotelový autobus k ní jezdí 8 x denně zdarma), centrum je vzdálené 600 m a zastávka linkového autobusu je ve vzdálenosti 500 m. Transfer z letiště trvá asi 2 hodiny.

Komfortní hotel se skládá z hlavní budovy, 4 vedlejších budov a samostatných řadových bungalovů, ve kterých se nacházejí suity. K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, klimatizovaná restaurace s terasou, bar, internetový koutek, parkoviště, vinný sklep s ochutnávkou vín (za poplatek).

V zahradě se nachází velký sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénkem, poolbar, snackbar, sluneční terasa s výhledem na moře. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.
V ceně ubytování je plážový volejbal, posilovna a tenisový kurt. Za poplatek je parní lázeň, sauna, whirlpool a různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

80 komfortních a vkusně vybavených pokojů (cca 17 m2) má vanu a WC, fén, rádio, telefon, televizi se satelitem, malou ledničku, minibar na přání, sejf, klimatizaci/topení (dle sezóny), balkón s nábytkem a výhledem na moře.
Suity v bungalovech (cca 90 m2) mají navíc samostatnou ložnici a obytnou místnost s krbem, vanu s whirlpoolem, župany, DVD přehrávač, terasu a soukromý bazén.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře podávané formou bufetu s řeckými a mezinárodními pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Alia Palace s bazénem

Řecko na Facebooku