Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alexandra Beach, Potos

Řecký hotel Alexandra Beach na ostrově Thassos u moře

Hotel Alexandra Beach se nachází na klidném místě, na okraji městečka Potos na ostrově Thassos. Rozkládá se přímo u písečno-oblázkové pláže, na mírném svahu s krásným panoramatickým výhledem na záliv Pefkari. Centrum s tavernami, bary, obchody a jinými zábavními možnostmi je vzdálené asi 1 km. Přístavní město Limenas je vzdálené cca 40 km, zastávka autobusu je přímo před hotelem.

Prázdninové zařízení leží uprostřed hezké zahrady se středomořskou vegetací, skládá se z hlavní budovy a několika moderních 2- nebo 3-patrových budov ve stylu bungalovů s celkem 200 pokoji. K zařízení hlavní budovy patří recepce, jídelna s velkou terasou, tradiční taverna na pláži, bar s výhledem na moře, televizní a internetový koutek, obchod, kadeřnictví, konferenční prostory, parkoviště.

Venku se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou a odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a poolbar s hezkým panoramatickým výhledem. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu i na pláži zdarma, ručníky obdržíte na kauci.

V ceně ubytování je posilovna, stolní tenis, basketbal a plážový volejbal. Za poplatek je tenisový kurt, minigolf, billiárd, vodní sporty na pláži, wellness centrum s krytým bazénem, whirlpoolem, parními lázněmi (caldarium, tepidárium, laconicum), saunou, masážemi a jinými procedurami.
Pro děti je připraven miniclub (3 - 12 let), hřiště a dětská herna.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, televizí, trezorem a minibarem (za poplatek), internetovým připojením, balkónem nebo terrasou.
Pokoje Superior jsou komfortněji zařízené, jinak mají stejné vybavení.
Rodinné pokoje v mezonetovém stylu mají navíc ložnici na otevřené galerii, přístupnou po dřevěných schodech.
Juniorsuity mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, terasu s malým bazénem.

Stravování: Polopenze - snídaně a obědy formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Alexandra Beach na ostrově Thassos s bazénem
Řecký hotel Alexandra Beach na ostrově Thassos
Řecký hotel Alexandra Beach na ostrově Thassos - ubytování

Místo

Hotel Alexandra Beach 40° 36' 51.93" N, 24° 36' 13.6188" E
Location

Řecko na Facebooku