Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aldemar Olympian Village, Skafidia

Řecký hotel Aldemar Olympian Village u moře

Hotel Aldemar Olympian Village se nachází přímo na písčité pláži. Malá vesnice Mirtia s obchody a tavernami je vzdálena cca 3 km, Pyrgos 13 km a Olympia 35 km. Zastávka autobusu je vzdálena 300 m, možnosti výletů do Pyrgosu (doba jízdy 15 minut) a Patrasu (2 hodiny).

Komfortní hotel má hlavní budovu (s výtahy) a řadové bungalovy v zahradě. Hlavní budova má elegantní lobby, recepci, internetový koutek (za poplatek), televizní místnost, bar, restauraci s panoramatickou terasou, 3 restaurace se specialitami, nákupní centrum.
Venku najdete 2 sladkovodní bazény s barem a samostatný dětský bazén, 93 m dlouhý tobogán se samostatným bazénem. U bazénu i na pláži jsou lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma, ručníky jsou na kauci.

Sportovní aktivity: Bez poplatku je 5 tenisových kurtů, posilovna, plážový volejbal, vodní pólo, šipky, stolní tenis, gymnastika, vodní aerobik, basketbal, lukostřelba, kánoe a šlapadla. Za poplatek jsou vodní sporty od místních provozovatelů, tenisové kurzy, půjčovna kol, spa centrum s masážemi, jóga, tai chi, jacuzzi, whirlpool, parní lázně a sauna.
Pro děti je miniklub od 4 do 12 let (6 x týdně), denně dětská diskotéka od 20:00 do 20:30.

Vkusně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené vanou a WC, fénem, klimatizací (polovina června až polovina září), TV se satelitem, telefonem, sejfem a ledničkou. Dvojlůžkové pokoje v řadových bungalovech jsou s balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky od 11:00 do 17:00, káva, čaj a koláče od 16:00 do 17:00, zmrzlina od 10:00 do 17:00. Místní a mezinárodní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00. Večeře ve 3 restauracích á-la-carte 1 x týdně v ceně (požadována rezervace předem).

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Aldemar Olympian Village s bazénem
Řecký hotel Aldemar Olympian Village - možnost ubytování

Komentáře

My jsme zde byli velmi spokojeni a doporučujeme tento hotel dále. Především obsluha v restauraci byla výborná a všichni ostatní také velmi ochotní. Hotel je trošku vzdálen od místního centra, je zde ale dostatek možností k zábavě. Pro každého je tu něco. Doporučujeme dojet si taxíkem do nejbližšího supermarketu - tam se dá zakoupit řecké víno a všelijaké nealkoholické nápoje, které si můžete vychutnávat na balkóně, pláži nebo terase bungalovu. My jsme byli na dovolené již v několika hotelech a ještě jsme nebyli tak spokojeni s pestrostí a kvalitou jídla. Jediné co nám vadilo, byly vysoké ceny pití. Pláž je skvělá, dobré bary na pláži s velkým množstvím nápojů, výborná taverna přímo na pláži a u bazénu výborná vodní skluzavka.

Řecko na Facebooku