Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Akti Taygetos, Kalamata

Řecký hotel Akti Taygetos

Hotel Akti Taygetos se nachází na úpatí pohoří Taygetos s nádherným výhledem na Messinský záliv, od pláže ho dělí jen pobřežní ulice. Další pláž, několik taveren a kaváren v Mikra Mantinii jsou vzdálené cca 500 m. Centrum města Kalamata se nachází ve vzdálenosti asi 8 km, stejně jako soutěska Kampos. Zastávka linkového autobusu s pravidelným spojením se nachází přímo před hotelem. Transfer z letiště Kalamata trvá asi 20 minut, z letiště Araxos 2,5 hodiny.

Hotel je postaven v typickém stylu, skládá se z hlavní budovy a několik 1-podlažních bungalovů s celkem 74 obytnými jednotkami. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), internetové připojení, pobytová místnost s televizním koutkem, malá knihovna a snídaňová místnost, restaurace.

V udržované zahradě se nachází sladkovodní bazén s integrovaným jacuzzi, sluneční terasa, bar a restaurace. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Hotelová pláž s oblázky (přístupná od začátku června do konce září) je přístupná přes silnici nebo podchodem. Najdete na ní bar s občerstvením a plážové sprchy.

Pokoje v hlavní budově a bungalovech jsou vkusně zařízené, k jejich vybavení patří sprcha nebo vana, malý sedací kout, klimatizace, telefon, televize se satelitem, lednička, sejf, internetové připojení, balkón nebo terasa s výhledem do zahrady.
Pokoje superior mají stejné vybavení, jen navíc sofa, a balkón s přímým nebo postranním výhledem na moře.
Rodinné pokoje (max. pro 2 dospělé a 1-2 děti) mají obytnou místnost kombinovanou s ložnicí s rozkládacím gaučem, samostatnou ložnici, balkón nebo terasu s výhledem na moře nebo na zahradu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet s mnoha bioprodukty z místního regionu, obědy nebo večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Akti Taygetos - ubytování
Řecký hotel Akti Taygetos s terasou
Řecký hotel Akti Taygetos

Místo

Hotel Akti Taygetos 36° 58' 54.804" N, 22° 9' 2.8836" E
Location

Řecko na Facebooku