Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Akrogiali, Aghios Andreas

Pohled na řecký hotel Akrogiali od moře

Hotel Akrogiali se nachází v malém letovisku Aghios Andréas, přímo u přístavu. Jen několik minut chůze je vzdálen od minimarketu, taveren a pláže Logga Beach, která je písčitá s oblázky. Autobusová zastávka se spojením do měst Koróni (cca 10 km) a Kalamáta (cca 40 km) se nachází v bezprostřední blízkosti. Na letiště Kalamáta se dostanete za 45 min a letiště Araxos je vzdálené 3 hodiny jízdy.

Malý hotel byl v roce 2005 kompletně renovován, nachází se v něm 16 pokojů na 2 podlažích. K dispozici je recepce s televizním koutkem, taverna s tradiční řeckou kuchyní a pěknou zastřešenou terasou s výhledem na přístav.

Pokoje jsou zařízené v typickém řeckém stylu, k jejich vybavení patří klimatizace, telefon, TV se satelitem, sejf, lednička, vana nebo sprcha a WC, fén. Balkón s výhledem na moře nebo do krajiny.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a možnost obědů nebo večeří jako výběr z menu, které jsou podávány v oblíbené hotelové taverně.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Akrogiali, Peloponés - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je ideální pro lidi, kteří nemají rádi "nalajnovanou" dovolenou, nechtějí být obtěžováni animačním programem a rádi ochutnají místní pokrmy. Řecká kuchyně a vstřícnost místních lidí je výborná. Tento hotel není vhodný pro lidi, kteří mají rádi organizovaný program, ale je velmi vhodný pro ty, kteří si chtějí odpočinout. Sport a volný čas: Nic jsem neočekával a také to nebylo důležité, je možné zde dlouhé hodiny plavat nebo se procházet po pláži. Pláž není možná vhodná pro ty, kdo se chtějí hodiny "smažit" na sluníčku, ale velmi vhodná pro toho, kdo se chce pohybovat mezi místními a neočekává, že se s ním bude někdo bavit jeho jazykem. U hotelu není žádný bazén. Pro rodiny s dětmi není hotel moc vhodný, jestliže rodiny očekávají nějaký animační program.

Řecko na Facebooku