Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Agali Houses, Firostefani (Santorini)

Řecký hotel Agali Houses na ostrově Santorini

Poloha

4-hvězdičkový hotel Agali Houses je umístěn na velmi pěkném místě, přímo na strmém svahu vesničky Firostefani, s výhledem na kalderu a okraj kráteru. Centrum obce je vzdálené jen pár minut pěší chůzí, některé taverny a obchody jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Firá, hlavní města ostrova Santorini s mnoha nákupními a zábavními možnostmi, je cca 1 km daleko. Dostanete se k němu během 10-15 minut po pěší cestě na okraji kráteru. Autobusová zastávka se spojením do míst Oia a Firá je dostupná po schodech během pár minut chůze. Z Firy se pohodlně dostanete k ostrovním plážím.

Zařízení

Rodinně vedený komplex s klidnou atmosférou nabízí k ubytování celkem 30 obytných jednotek umístěných na svahu. Dále k jeho zařízení patří recepce, bar / kavárna s TV, snídaňová místnost, knihovna s výběrem CD, která si můžete zapůjčit na pokoj.

Venku je umístěná krásná terasa s úžasným výhledem na kalderu, obklopená mnoha rostlinami a květnami. Tady najdete také plavecký bazén a sluneční terasu s lehátky, ručníky a slunečníky (v ceně ubytování).

Ubytování

Studia pro 2 dospělé osoby (cca 20-30 m2) jsou individuálně zařízená s velkým důrazem na detail, k jejich vybavení patří kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a s posezením, kuchyňský kout, sprcha a WC, fén, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefon, stereo s CD přehrávačem, trezor, ​​balkón nebo terasa s výhledem na moře.

Apartmány pro 2-3 osoby (cca 35-50 m2) mají podobné vybavení jako studia, ale jsou prostornější, mají navíc samostatnou ložnicí, vlastní balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Resort je určený pouze pro dospělé, ubytování dětí tedy není možné.

Stravování

Vlastní nebo snídaně, kontinentální servírovaná.

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Agali Houses s bazénem
Řecký hotel Agali Houses s posezením
Řecký hotel Agali Houses s terasou
Řecký hotel Agali Houses s terasou
Řecký hotel Agali Houses - ubytování

Místo

Hotel Agali Houses, Firostefani 36° 25' 11.5356" N, 25° 25' 53.04" E
Location

Řecko na Facebooku