Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Afitis, Afytos

Řecký hotel Afitis u moře

Hotel Afitis se nachází na klidném místě, přímo na cca 2 km dlouhé písčité pláži s oblázky (na některých místech se nachází skály, doporučují se proto boty na koupání). Centrum městečka Afytos s útulnými tavernami a obchody je vzdálené jen asi 5 minut chůze. Budete z něj mít nádherný výhled na okolní krajinu.

Hotel má osobní a útulnou atmosféru, sestává z hlavní budovy a několika vedlejších budov. K jeho zařízení patří pobytová místnost, restaurace s terasou, á-la-carte taverna "Mesogeios" s terasou a nádherným výhledem na moře, bar, televizní a internetový koutek (za poplatek), 2 malé salónky s krbem.

V udržované zahradě se nachází sladkovodní bazén s jacuzzi, snackbar se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky (omezený počet), stejně jako ručníky jsou pro hotelové hosty u bazénu zdarma, na pláži na kauci.
V ceně ubytování je stolní tenis, pravidelné folklorní večery na terase (v závislosti na počasí) a večerní živá muzika. Za poplatek masáže a zkrášlovací procedury, škola potápění, vzdálená cca 6 km.

Dvojlůžkové pokoje jsou vybavené telefonem, televizí se satelitem, sejfem (bez poplatku), minibarem, individuálně nastavitelnou klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou, WC, balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Junior suity jsou větší, mají navíc sedací kout a výhled na moře.

Stravování: Polopenze - americká snídaně formou bufetu se sektem, některé suroviny pocházejí z bio zemědělství v regionu, večeře také formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Afitis s bazénem
Řecký hotel Afitis - ubytování

Místo

Hotel Afitis 40° 5' 57.552" N, 23° 26' 22.7508" E

Komentáře

S dovolenou jsme byli velmi spokojeni. Hotel zcela dopovídal našim představám, klidný, ne tak velký a na dobrém místě. Personál byl velmi ochotný. Poloha hotelu je výborná, leží přímo u vody, na klidném místě a přesto v obci. Jídlo a pití bylo velmi pestré a dobré kvality. Naštěstí zde nebyl žádný animační program, o sportovní aktivity jsme se nezajímali. Večerní představení během týdne, kterých jsme se zúčastnili, se nám velmi líbily. Bazén vypadal velmi lákavě, my jsme ho ale nevyužívali.
Location

Řecko na Facebooku