Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Vardia, Kardamili

Pohled na řecký aparthotel Vardia

Aparthotel Vardia se nachází na svahu nad obcí s fantastickým výhledem na ruiny staré části Kardamili, zátoku a pobřeží. Centrum je vzdálené asi 1 km po silnici. Pěší cesta s několika schody (v noci osvětlenými) vede přímo od hotelu do centra (cca 6 minut).

K 1 km dlouhé písčité pláži s několika kamenitými úseky se dostanete po schodech za přibližně 15 minut nebo po rovné cestě (asi 1,5 km). Na konci pláže jsou lehátka za poplatek, dále je zde taverna otevřená od půlky května do půlky září.

Rodinně vedený aparthotel s přátelskou atmosférou byl postaven v roce 1997 z přírodního kamene v typickém řeckém stylu. Skládá se ze tří 1-podlažních budov s 18 udržovanými bytovými jednotkami. K vybavení patří recepce s WLAN, kavárna a zahradní terasa s výhledem, kde se podává snídaně.

Studia (cca 32 m2, maximálně 2 dospělí a 1 dítě) jsou velmi vkusně zařízená mramorovými podlahami, rozkládacím křeslem nebo přistýlkou jako postel pro dítě. K zařízení dále patří kuchyňský koutek (malá pečící trouba, kávovar), klimatizace (za poplatek), telefon, TV se satelitem, vana nebo sprcha a WC, balkón s nádherným výhledem na moře.

Apartmány (cca 47 m2, maximálně 4 osoby) se nacházejí v přízemí. Základní vybavení je stejné jako u studií, mají obytnou místnost kombinovanou s ložnicí s rozkládacím gaučem pro 3. a 4. osobu a navíc samostatnou ložnici.

Stravování: Vlastní nebo ubytování se snídaní.

(údaje jsou z roku 2010)

Jeden z pokojů v aparthotelu Vardia

Řecko na Facebooku