Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Helidonia, Loutra Killinis

Řecký hotel hotel Helidonia s apartmány

Apartmánový hotel Helidonia se nachází v klidné lokalitě Loutra Killinis na kopci a je obklopen zelenou krajinou. Je z něj nádherný panoramatický výhled na moře a ostrovy Zakynthos a Kefalonia nebo na hrad Kastro (cca 5 km). Na pěknou písčitou pláž, která je dlouhá 4 km, jezdí 2 x denně autobus (cca 2 km) a 1 x denně také do vesnice Arkoudi, kde jsou obchody a taverny.

Apartmánové zařízení je velmi oblíbené u stálých hostů. Je postaven v typickém místním stylu a jeho majitelé jsou německo-řecký manželský pár. Rodinná atmosféra napomáhá tomu, aby se zde hosté cítili dobře. Hlavní budova disponuje útulnou místností s televizí, barem a čtenářským koutkem, z terasy je výhled na moře a u domu je parkoviště.

V udržované zahradě se nacházejí 4 obytné domy, každý se 4 apartmány a bazén se sladkou vodou, integrovaný dětský bazének a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma.

Apartmány (cca 40 m2) mají obytnou místnost kombinovanou s ložnicí (2 rozkládací gauče), TV se satelitem, telefon, sejf a kuchyňský koutek s kávovarem, lednicí a malým jídelním koutem, samostatnou ložnici, koupelnu se sprchou a WC a s fénem. Klimatizace (v provozu 1.7. až 31.8.) je v ceně, jinak na přání za poplatek, na dveřích jsou ochranné sítě proti hmyzu, dále zde najdete balkón nebo terasu s posezením (přístup z obou pokojů).

Stravování: Vlastní nebo kontinentální snídaně, která je podávaná na zastřešené terase u hlavní budovy.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel hotel Helidonia s bazénem

Komentáře

Cítili jsme zde velmi dobře. Obzvláště se nám líbila místní pohostinnost a čistota. U hotelu je velmi pěkný bazén a udržovaná zahrada s palmami a květinami. V celém areálu je příjemný klid. Z balkónu je výhled na moře a ostrovy Zakynthos a Kefalonia, každý večer jsme z něj viděli nádherný západ slunce. I přes vysoké teploty bylo v apartmánu stále příjemně chladno i bez použití klimatizace. Doporučuje si pronajmout auto, pak se dostanete na pláž nebo okolních obcí bez problémů. Hotel nabízel jen snídaně, ale ty byly bohaté - vajíčka, sýry, salámy a marmelády. K tomu čaj, kafe a džusy. Bazén byl dostatečně velký, aby člověk mohl plavat v klidu ve vlastní dráze a bylo i dost lehátek. Jinak nejsou u hotelu žádné jiné možnosti sportovního vyžití. Na pláž se snadno dostanete autem. Je široká a člověk se zde nemusí mačkat s ostatními.

Řecko na Facebooku