Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Athena Pallas Village, Nikiti

Chalkidiki a hotel Athena Pallas Village

Hotel Athena Pallas Village se nachází nad krásnou zátokou, uprostřed malebné krajiny s piniovými lesy a olivovými háji. Od mírně se svažující písečno-oblázkové pláže je oddělen pouze klidnou boční ulicí. Městečko Nikiti je vzdálené asi 9 km, rušná rybářská vesnice Neos Marmaras 11 km, kam jezdí hotelová kyvadlová doprava (za poplatek). Autobusová zastávka leží cca 200 m od hotelu.

Hotelové zařízení se rozkládá v rozlehlé zahradě, skládá se z hlavní budovy a pěti vedlejších budov. K zařízení hlavní budovy patří elegantní lobby, recepce (trezor k pronajmutí), internetová místnost, lobby bar s výhledem na moře, restaurace "Doxato". K dispozici je také minimarket, butik a klenotnictví.

Středem areálu je malé vesnické centrum s řeckou tavernou á-la-carte "Aegeon Yefsis" s otevřenou terasou a s výhledem na bazén, stejně jako střešní zahradní bar s výhledem na moře.
V zahradě jsou také 3 sladkovodní bazény se sluneční terasou a s vlastním snack barem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je krytý bazén a posilovna. Hotel pořádá animační programy a 1x týdně řecký folklórní večer. Pro děti je připraven miniclub (4-11 let), 3 oddělené dětské bazény a dětské hřiště.
Za poplatek je stolní fotbal, kulečník, tenis (s umělým osvětlením), minigolf, bowling, půjčovna kol, wellness centrum s ​​whirlpoolem, saunou, parní lázní, tureckou lázní, soláriem, masážemi. Platí se také vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Stylově zařízené pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (obsah za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou.
Superior pokoje jsou větší, mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc posezení s rozkládací pohovkou, koupelnu s rohovou vanou a velký balkón.
Rodinné pokoje jsou vybavené jako pokoje, navíc mají obývací pokoj s místem ke spaní, samostatnou ložnicí a 2 koupelny.
Mezonetové domky jsou postavené z kamene, nacházejí se kolem bazénu s umělými vodopády, ostrůvky, vířivkou a bazénem pro děti. Jsou vkusně zařízené, mají ložnici, obývací pokoj s krbem, druhý pokoj s dřevěným schodištěm. Mají 2 plazmové TV se satelitním příjmem, pay TV, pokojovou službu, minibar a individuálně ovládanou klimatizaci. Všechny domky mají uzavřenou terasu, místo k posezení a malou zahradu.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Chalkidiki a hotel Athena Pallas Village - pláž
Chalkidiki a hotel Athena Pallas Village - bazén
Chalkidiki a hotel Athena Pallas Village - ubytování

Místo

Hotel Athena Pallas Village 40° 9' 45.9144" N, 23° 43' 40.6416" E

Komentáře

Celkově to byl velmi příjemný a relaxační týden. Jídla formou bufetu byla velice pestrá. Na pláži byla spousta lehátek a slunečníků. Personál byl velmi přátelský a nápomocný. Hotel ale leží od nejbližšího většího města poměrně daleko, asi 7-9 km, musíte si tedy půjčit auto nebo se zúčastnit organizovaného výletu.
Location

Řecko na Facebooku