Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mediterranee, Lassi (Kefalonia)

Kefalonia a hotel Mediterranee

Poloha

4-hvězdičkový hotel Mediterranee leží nedaleko od veřejné, mírně se svažující písečno - oblázkové pláže na řeckém ostrově Kefalonia.

Je postaven na klidném místě, s krásným výhledem na Jónské moře. Je ideálním výchozím bodem pro objevování ostrova.

Centrum městečka Lassi s mnoha obchody, restauracemi a bary je vzdálené jen asi 500 metrů. Hlavní města ostrova Argostoli je cca 2 km daleko, letiště 7 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování celkem 227 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s posezením, bar, nekuřácká klimatizovaná restaurace, mini market, klenotnictví, TV místnost, konferenční centrum.

Ve venkovních prostorách je umístěn plavecký bazén a dětské brouzdaliště, sluneční terasa, dětské hřiště, plážová restaurace, pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, stejně jako na pláži.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, tenis. Hotel pravidelně pořádá zábavné večery s řeckou hudbou. Za poplatek jsou vodní sporty na pláži.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením WLAN, přístrojem na přípravu kávy / čaje, malou ledničkou, trezorem, klimatizací, balkónem nebo terasou. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2014)

Kefalonia a hotel Mediterranee s bazénem
Kefalonia a hotel Mediterranee s lobby
Kefalonia a hotel Mediterranee - ubytování

Místo

Hotel Mediterranee, Lassi (Kefalonia) 38° 9' 40.6656" N, 20° 28' 48.7416" E
Location

Řecko na Facebooku