Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Thalassa, Lassi (Kefalonia)

Řecký hotel Thalassa na ostrově Kefalonia

Poloha

4-hvězdičkový hotel Thalassa je umístěn na malé vyvýšenině s krásným výhledem na Jónské moře, na klidném místě ostrova Kefalonia.

Dvě krásné písečné pláže jsou vzdálené pouhých 150 a 200 metrů. Nejbližší obchody, útulné taverny a bary ve vesničce Lassi jsou přibližně 400 m daleko, hlavní město Argostoli asi 2 km. Autobusová zastávka je vzdálená cca 400 m od hotelu.

Stylový hotel s přátelskou atmosférou nabízí ty nejlepší podmínky pro odpočinkovou dovolenou v kombinaci s kulturou a tradicí.

Zařízení

K ubytování hotel nabízí 35 obytných jednotek, které jsou rozmístěné do 3 budov. K dalšímu zařízení patří recepce, lobby, snídaňová místnost s terasou, bar na střešní terase, malá společenská místnost, minimarket.

V udržovaném venkovním areálu je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na okolních plážích za poplatek.

Pro ubytované hosty je bezplatně k dispozici posilovna, za poplatek jsou různé vodní sporty od místních provozovatelů na plážích.

Ubytování

Moderně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, připojením k internetu (za poplatek), trezorem, klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), balkónem nebo terasou s bočním výhledem na moře.

Stravování

Rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Thalassa na ostrově Kefalonia - bazén
Řecký hotel Thalassa na ostrově Kefalonia - ubytování
Řecký hotel Thalassa na ostrově Kefalonia - pláž

Místo

Hotel Thalassa 38° 9' 28.7784" N, 20° 28' 40.7748" E
Location

Řecko na Facebooku