Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pavlina, Kato Achaia

Řecký hotel Pavlina s bazénem

Hotel Pavlina se nachází nad písčitou pláží, na kterou se dostanete po schodech nebo po malé cestě (cca 50 m). Lehátka a slunečníky jsou na pláži k zapůjčení za poplatek. Menší letovisko Niforeika s autobusovou zastávkou, tavernami a minimarketem je vzdálené asi 1,5 km. Město Kato Achaia je vzdálené 4,5 km, Patras 30 km.

Tento hotel se skládá z hlavní budovy a 3 vedlejších budov, nachází se na pěkném pozemku s nádherným výhledem na moře. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí (sejf za poplatek), bar, televizní koutek, butik, klenotnictví a výtah, hlavní restaurace s výhledem na moře.
V udržované zahradě se nachází, dětské hřiště, bazén se sladkou vodou se samostatným dětským bazénem a sluneční terasou. Slunečníky a lehátky jsou u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Bez poplatku je stolní tenis, basketbal a volejbal. Za poplatek 1 tenisový kurt s tvrdým povrchem (půjčování tenisových raket je v ceně) a biliár, vodní sporty od místních provozovatelů a půjčování horských kol. Každý týden hotel pořádá řecké večery s folklórem (od června do září).

Jednoduché pokoje disponují vanou a WC, klimatizací (cca od června do září, dle počasí), televizí se satelitem, telefonem, ledničkou a balkónem. Možná rezervace pokoje s výhledem na moře.
Stravování: Polopenze - kontinentální snídaňový bufet, večeře podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký hotel Pavlina - možnost ubytování

Komentáře

Byl to absolutně perfektní hotel pro odpočinek. Při cestě za zábavou je třeba využít taxi nebo autobus, ty ale fungují bez problémů. Kdo chce více poznat okolí (na vlastní pěst), měl by si pronajmout auto.

Řecko na Facebooku