Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oceania Club, Nea Moudania

Pohled na řecký hotel Oceania Club

Hotel Oceania Club je obklopen borovicovými a olivovými háji. Hotel byl terasovitě postaven na svahu a je oddělen pouze malou silnicí od dlouhé, písečno-oblázkové pláže. Do tradiční vesnice Nea Moudania s přístavem, tavernami a kavárnami se dostanete po asi 10 minutách pěšky nebo hotelovým autobusem, který jezdí několikrát denně.

Stylový hotel se skládá celkem z 298 pokojů v hlavní budově a v 5 dalších, 3-patrových vedlejších budovách. K hotelovému vybavení patří lobby, recepce, bezdrátový přístup k internetu, lobbybar s krásným výhledem na bazén a moře, bufetová restaurace, 3 restaurace à-la-carte (italská, řecká a asijská), kino, společenská místnost s knihovnou, minimarket, klenotnictví a prostorné wellness centrum s bazénem.
Wellness prostor nabízí vyhřívaný bazén s jacuzzi a panoramatická okna s krásným výhledem na Egejské moře. Kromě toho jsou v ceně zahrnuty hamam, sauna, fitness studio s nejnovějšími kardio-fitness zařízením a relaxační centrum. Za poplatek jsou kosmetické služby, nehtový salon a kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách najdete velký sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasu a snack bar u bazénu (otevřen v závislosti na počasí). Lehátka, slunečníky i osušky jsou k dispozici u bazénu i na pláži zdarma.
V ceně ubytování jsou zahrnuty také sportovní aktivity jako tenis, squash, horská kola, gymnastika, strečink, stolní tenis, billiár, šipky a turistika. Hotel také pořádá pravidelné zábavní a animační programy.

Komfortně zařízené pokoje v moderním designu nabízejí koupelnu a WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, DVD přehrávač, minibar, kávovar, klimatizaci/topení, balkón nebo terasu s výhledem na moře.
Juniorsuity jsou vybaveny stejně, jen mají navíc obývací kout se sofa. Suity mají navíc kompletně vybavený obývací pokoj a oddělenou ložnici.

Stravování: All Inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x týdně možnost večeře v à-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci), polední občerstvení, pravidelné tématické večeře, odpolední káva, zákusek a zmrzlina, místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 – 02.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový areál Oceania Club s bazénem, Řecko
Řecký hotel Oceania Club - možnost ubytování

Komentáře

Byl to velmi hezký hotel, který si 5 hvězdiček opravdu zaslouží. Je vhodný pro rodiny, co chtějí trávit svojí dovolenou na pláži. Personál byl velmi příjemný a jídlo vynikající a pestré. Pláž byla moc pěkná, ale jen prvních 5 metrů v moři, pak už byli skály s mořskými ježky, bez bot se jít nedalo. Chodili jsme proto na pravý konec hotelové pláže, kde nebyly ani kameny ani ježci.

Řecko na Facebooku