Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Nissaki Beach, Naxos

Ostrov Naxos s hotelem Nissaki Beach

Poloha

4-hvězdičkový hotel Nissaki Beach se nachází na klidném místě, na okraji městečka Naxos na stejnojmenném řeckém ostrově Naxos. Od dobře udržované a prostorné písečné pláže je oddělen jen malou silnicí.

Hezké centrum hlavního města s elegantními bary a kavárnami, tavernami a příjemnými rybími restauracemi, stejně jako s množstvím různých obchodů, je vzdálené jen pár minut pěší chůzí podél pláže. Autobusová zastávka je cca 300 m daleko.

Zařízení

Moderní a exkluzivní hotel, postavený v roce 2007, nabízí k ubytování 26 pokojů. Je zařízen s velkým důrazem na detail, mísí se zde moderní designové prvky s tradičními a typicky ostrovním vlivem.Osobní atmosféra stejně jako pozorný servis nabízejí náročnějším zákazníkům dobrý vkus, klid a ideální místo pro relaxační dovolenou.

V hotelu najdete malou a vkusně zařízenou recepci, restauraci přímo u pláže a s krásným výhledem na zátoku, à-la-carte plážovou tavernu s řeckými a mezinárodními specialitami, TV koutek, internetové připojení (za poplatek) a veřejné parkoviště.

Ve venkovních prostorách je umístěn sladkovodní bazén (cca 100 m2) s integrovaným whirlpoolem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek, stejně jako vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, DVD přehrávačem, přístupem na internet, trezorem, ledničkou, individuálně řízenou klimatizací, balkónem nebo terasou.

Prostornější junior suity mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, koupelnu a sprchový kout.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu (na výběr 3 hlavní jídla).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Naxos s hotelem Nissaki Beach - ubytování
Ostrov Naxos s hotelem Nissaki Beach - bazén
Ostrov Naxos s hotelem Nissaki Beach - restaurace

Místo

Hotel Nissaki Beach, Naxos 37° 6' 28.3068" N, 25° 22' 35.1588" E
Location

Řecko na Facebooku