Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mykonos Grand, Agios Ioannis

Řecký hotel Mykonos Grand

Poloha

5-hvězdičkový hotel Mykonos Grand je umístěn nad písečnou pláží letoviska Agios Ioannis řeckého ostrova Mykonos, s krásným výhledem na moře a archeologicky zajímavý ostrov Delos. Pláž je přístupná po schodech (cca 50 metrů). Je to ideální místo pro klidnou a relaxační dovolenou.

Hlavní město Mykonos s řadou taveren, barů, nákupních a zábavních možností je vzdálené přibližně 4 km. Do města jezdí 4x denně hotelový shuttle bus (zdarma). Autobusová zastávka se spojením do obce Ornós (asi 1 km) a hlavního města se nachází asi 30 metrů od hotelu. Transfer z letiště trvá cca 15 minut.

Zařízení

Okouzlující, luxusní hotel s mnoha stálými hosty nabízí k ubytování 100 pokojů v šesti 2-patrových budovách, které byly postaveny v roce 2001 v kykladském stylu na svahu.

V hlavní budově se 2 výtahy je umístěna recepce, společenská místnost, místnost s TV, DVD knihovna, internetový koutek a internetové připojení WLAN, konferenční místnost, 2 restaurace, koktejlový bar s terasou, obchod se suvenýry, salón krásy a kadeřnictví v "Althea Spa Center", prádelna.

Ve venkovních prostorách se nachází bazén s mořskou vodou a s jacuzzi, oddělený dětský bazén (také s mořskou vodou), sluneční terasa a pool- / snack bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na malé hotelové pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako fitness centrum, squash, tenisový kurt (včetně raket, bez osvětlení), stolní tenis, venkovní šachy, sauna, parní lázeň a hamám ve wellness centru "Althea Spa Center".

Za poplatek jsou masáže stejně jako různé thalassoterapie a kosmetické procedury v lázních "Althea Spa Center", vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Standardní pokoje (cca 33 m²) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna / WC, vysoušeč vlasů, župany a pantofle, posezení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, CD a DVD přehrávač, iPod Docking-Station, bezdrátový přístup k internetu, trezor, mini bar, balkón nebo terasa s výhledem na moře nebo do zahrady.

Pokoje Superior (cca 38 m²) mají základní vybavení stejné jako standardní pokoje, v roce 2009 byly renovované. Navíc mají otevřenou koupelna s moderní vanou, samostatnou sprchu a hamám, balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Suity (cca 45 m², pro 2-4 osoby) mají základní vybavení stejné jako standardní pokoje, ale navíc ložnici a oddělený obývací pokoj, otevřenou koupelnu s jacuzzi, vířivou vanou, samostatnou sprchu a hamám, terasu s výhledem na moře.

Suity s vlastním bazénem (cca 50 m², pro 2 osoby) mají základní vybavení stejné jako standardní pokoje, ale navíc obývací pokoj kombinovaný s ložnicí s manželskou postelí, koupelnu s jacuzzi vanou a s hydromasážní sprchou, soukromý bazén a terasu s výhledem na moře.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - americká snídaně formou bufetu až do 11.00 hodin, k polopenzi je na výběr mezi oběd nebo na večerní menu o 4 chodech (výběr ze 2 menu).

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Mykonos Grand s pláží
Řecký hotel Mykonos Grand s bazénem
Řecký hotel Mykonos Grand - ubytování

Místo

Hotel Mykonos Grand, Agios Ioannis 37° 25' 13.8396" N, 25° 18' 47.142" E
Location

Řecko na Facebooku