Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mediterranean Village, Paralia

Řecký hotel Mediterranean Village

Hotel Mediterranean Village se nachází na klidném místě, na nádherné pláži, která je tvořena jemným pískem. Útulné restaurace, bary a obchody se nachází na malé plážové promenádě, která patří k hotelu. Centrum města Paralia s velkým množstvím taveren, barů a obchodů je vzdálené cca 1 km.

Hotel byl postaven v letech 2008-09. Skládá se z hlavní budovy a vedlejších budov, které se nacházejí podél pláže a náročným hostům nabízí dovolenou na úrovni. Dále se zde nachází restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace, bar u bazénu i na pláži.komfortní recepce s koutkem k posezení, televizní koutek, internetové připojení WLAN, internetový terminál, parkoviště.

V ceně ubytování jsou 2 plavecké bazény se slunečními terasami, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži, whirlpool, posilovna.
Za poplatek jsou procedury v malém spa centru, vodní sporty na pláži, krytý bazén, masáže, sauna, lázně hamam a program pro hosty, např. noční klub.
Pro děti je k dispozici dětský bazén a hřiště.

176 moderních a komfortních pokojů (cca 20 m2) je vybaveno vanou a WC, fénem, telefonem, TV se satelitem, internetovým připojením, minibarem, sejfem, klimatizací/topením (dle sezóny), balkónem nebo terasou. Některé pokoje jsou s postranním výhledem na moře, některé s přímým.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, navíc mají rozkládací gauč
Rodinné 2-pokojové (cca. 40 m2) se skládají z kombinované obytné místnosti/ložnice a ložnice. K dispozici jsou župany, pantofle, samostatná sprcha a možnost využití bazénu, který je společný pro několik bytových jednotek

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou bufetu s místní a mezinárodní kuchyní.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u řeckého hotelu Mediterranean Village
Řecký hotel Mediterranean Village - možnost ubytování

Řecko na Facebooku