Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lagomandra Beach, Neos Marmaras

Řecký hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach se nachází přímo na pěkné písčité pláži s oblázky. Do městečka Neo Marmaras, které je vzdálené cca 6 km, se dostanete hotelovým autobusem (za poplatek) nebo linkovým autobusem (zastávka je vzdálena asi 30 m).

Hotel se nachází uprostřed piniového háje. Je vkusně zařízený a skládá se z hlavní budovy a 4 vedlejších budov. V hlavní budově se nachází světlá přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), televizní koutek, místnost s posezením, taverna, bar, restaurace s venkovní terasou a minimarket.

V pěkné udržované zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou, lehátka a slunečníky, která jsou k využití zdarma (na pláži za poplatek), útulný bar u bazénu s terasou.
V ceně ubytování je basketbal, za poplatek je stolní tenis a billiard v sesterském hotelu Lagomandra a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.
V hlavní sezóně hotel příležitostně pořádá živou hudbu a řecké večery.

Moderně a luxusně vybavené pokoje jsou vybavené klimatizací (1.6. - 15.9.), telefonem, ledničkou, sejfem, LCD televizí, CD přehrávačem s rádiem, vanou a sprchou, WC, fénem, balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (cca 25 m2) s výhledem do zahrady mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a mají navíc rozkládací gauč. Maximální obsazení: 3 dospělí.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou pestrého bufetu se studenými a teplými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u řeckého hotelu Lagomandra Beach
Řecký hotel Lagomandra Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni. Úklidový personál byl velmi super, obsluha u večeře nebyla bez angličtiny možná. Poloha hotelu je výborná, kousek od hotelu se nachází silnice, ale ta nás moc nerušila. Díky hornatému okolí je zde mnoho možností na procházky. Když máte k dispozici auto, je možné navštívit i jiné zátoky.

Řecko na Facebooku