Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kerveli Village, Kerveli (Samos)

Řecký hotel Kerveli Village

Hotel Kerveli Village se nachází na klidném místě, uprostřed bujné panenské přírody řeckého ostrova Samos, a je tak ideálním výchozím bodem pro pěší túry. Zařízení v terasovité formě stavby je umístěno před krásnou horskou scenérií. Na malou oblázkovou pláž se dostanete dolů po schodech po pouhých 50 metrů (koupací boty jsou doporučeny). V zátoce Kerveli, vzdálené jen 300 metrů, se nachází vlastní hotelový ponton. Najdete zde také 2 útulné taverny, kde si můžete vychutnat řeckou kuchyni. Město Samos s přístavem, mnoha bary a restauracemi je cca 11 km daleko, dostanete se tam 3 x denně hotelovým autobusem (kromě neděle).

Velmi dobře udržované hotelové zařízení bylo postaveno v roce 1991, rozšířeno roku 1996 a o 7 let později zrekonstruováno. Skládá se z hlavní budovy a několika vedlejších budov, k ubytování nabízí 62 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce, restaurace s venkovním posezením a výhledem na moře, taverna, bar, společenská místnost, televizní koutek, internetový terminál a internetové připojení WLAN (za poplatek), výtah (v hlavní budově), parkoviště.

V krásně upravené zahradě se nachází plavecký bazén se sluneční terasou, snack bar, dětský bazén, malé dětské hřiště. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma. V ceně ubytování je stolní tenis. Hotel příležitostně pořádá řecký večer s grilováním, hudbou a tancem.
Za poplatek je tenisový kurt.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (od června do srpna), telefonem, televizí se satelitním příjmem, trezorem a ledničkou (za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do zahrady. Některé pokoje jsou o něco větší s rozkládací pohovkou pro třetí osobu.
Superior pokoje mají základní vybavení stejné, v ceně je ale trezor a lednička, koupací pláště a plážové ručníky. Balkón nebo terasa je s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu, večeře také formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký hotel Kerveli Village a výhled na moře
Řecký hotel Kerveli Village s pláží
Řecký hotel Kerveli Village s terasou
Řecký hotel Kerveli Village s bazénem
Řecký hotel Kerveli Village - ubytování

Místo

Hotel Kerveli Village 37° 43' 57.0792" N, 27° 2' 8.3328" E
Location

Řecko na Facebooku