Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atrium, Agia Paraskevi (Skiathos)

Ostrov Skiathos a hotel Atrium

4-hvězdičkový hotel Atrium se nachází v letovisku Agia Paraskevi na řeckém ostrově Skiathos. Je umístěn v naprosté harmonii s krajinou na zalesněném kopci, na klidném místě obklopeném piniemi.

Zvedá se nad krásnou zátokou s písečnou pláží, která je vzdálená asi 100 metrů od hotelu jen přes pobřežní silnici. Od hotelu budete mít nádherný panoramatický výhled přes zátoky Agia Paraskevi, Kolios a Vromolimnos.

Nejbližší taverny a obchody jsou vzdálené asi 150 metrů, centrum hlavního města Chora (nebo také Skiathos) s nákupními a zábavními možnostmi cca 9 km letiště pak 11 km. Do Chory a na okolní pláže jezdí denně místní autobus, zastávka je asi 150 m od hotelu daleko.

Skvěle zařízený hotelový komplex, který si navrhli sami vlastníci, využívá krásu přírodního kamene a dřeva, která přispívá ke klidné a relaxační atmosféře.

K ubytování je připraveno 75 obytných jednotek v 3-patrové hlavní budově (s výtahem) a ve čtyřech 1- až 2-patrových vedlejších budovách, které jsou navzájem propojeny cestami se schody.

Dále k zařízení hlavní budovy patří recepce, připojení k internetu (za poplatek), vkusná společenská místnost s několika tichými výklenky a s TV se satelitním příjmem, knihovnou, krbem a klavírem, restaurace s krásnou terasou a hotelový bar, dětská herna, klenotnictví, prádelna (za poplatek).

Venku je umístěn hezký plavecký bazén s panoramatickým výhledem na moře a samostatný dětský bazén, pool-/snackbar a taverna. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako posilovna, kulečník a stolní tenis. Zpoplatněná je sauna a masáže, vodní sporty (surfování, plachtění, vodní lyžování či pronájem člunů) na pláži.

Moderně a komfortně zařízené pokoje (cca 24 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, bezdrátovým internetem (za poplatek), ledničkou, trezorem, klimatizací / topením (v závislosti na sezóně), balkónem s bočním výhledem na moře.

Junior suity (cca 33 m²) jsou rozložené do 2 podlaží, oproti pokojům jsou prostornější a mají navíc obývací pokoj s rozkládací pohovkou a manželskou postel na otevřené vyvýšené galerii, balkón nebo terasu s bočním výhledem na moře a 24-hodinovou pokojovou službu.

Stravování: Polopenze - americká snídaně formou bufetu a večeře formou bufetu, 1x týdně hotel pořádá řecké barbecue.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Skiathos a hotel Atrium s bazénem
Ostrov Skiathos a hotel Atrium s terasou
Ostrov Skiathos a hotel Atrium - ubytování

Místo

Hotel Atrium, Agia Paraskevi (Skiathos) 39° 8' 34.5696" N, 23° 26' 10.1868" E
Location

Řecko na Facebooku