Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alma Beach, Petra (Lesbos)

Ostrov Lesbos a hotel Alma Beach

Poloha

4-hvězdičkový hotel Alma Beach je postaven na malé vyvýšenině, nad asi 100 metrů vzdálenou zátokou s písečno - oblázkovou pláží Avlaki řeckého ostrova Lesbos.

K dlouhé písečné pláži, stejně jako k centru obce Petra s tavernami a obchody, se dostanete během asi 15 minut pěší chůze. Naproti hotelu je autobusová zastávka se spojením do centra (asi 1 km) a Molyvosu (cca 7 km). Letiště je asi 70 km daleko.

Zařízení

Vkusný hotel nabízí k ubytování více než 110 bytových jednotek v devíti budovách uprostřed rozsáhlé zahrady. V hlavní budově najdete vstupní halu s recepcí (trezory k pronajmutí) a televizní koutek, internetový terminál (za poplatek) a internetové připojení WLAN (zdarma), bar a restauraci.

Ve venkovním areálu je umístěn sladkovodní plavecký bazén, sluneční terasa a pool-/snack bar se zastřešenou terasou s nádherným panoramatickým výhledem na Petru a Molyvos. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Pro nejmladší hosty je k dispozici samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Pro ubytované hosty je zdarma tenisový kurt (rakety za poplatek). Zpoplatněné jsou vodní sporty na pláži Anaxos od místních provozovatelů.

Ubytování

Individuálně a komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, mini ledničkou, klimatizací, balkónem nebo terasou s částečným výhledem na moře.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, umístěné v novější budově a mají navíc terzor (za poplatek) a přím výhled na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Lesbos a hotel Alma Beach s pláží
Ostrov Lesbos a hotel Alma Beach s bazénem
Ostrov Lesbos a hotel Alma Beach s terasou
Ostrov Lesbos a hotel Alma Beach - ubytování

Místo

Hotel Alma Beach, Petra 39° 19' 40.7208" N, 26° 10' 38.6004" E
Location

Řecko na Facebooku