Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alea, Skala Prinos (Thassos)

Řecký hotel Alea na ostrově Thassos

4,5-hvězdičkový hotel Alea se nachází na klidném a idylickém místě, přímo u dlouhé písečné, pozvolna se svažující pláže ostrova Thassos.

Místní centrum vesničky Skala Prinos s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené jen asi 800 metrů. Hlavní ostrovní město Limenas s dalšími obchody, bary a restauracemi pak přibližně 12 km.

Moderní hotelové zařízení v elegantním stylu se skládá z hlavní budovy a několika 1- a 2-patrových vedlejších budov, k ubytování nabízí celkem 104 pokojů.

K zařízení hlavní budovy patří velkoryse řešená vstupní hala s recepcí a pohodlným posezením, klimatizovaná restaurace s terasou, bary, mini market, herna, internetový koutek a Wi-Fi v celém areálu (za poplatek).

Ve venkovním prostoru je umístěn bazénový komplex se 3 plaveckými bazény (z toho jeden má whirlpool), sluneční terasa, pool bar, plážový restaurant. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis a šipky, aerobik, plážový fotbal a vodní pólo, dále posilovna, krytý vyhřívaný bazén (květen až říjen) v hlavní budově.

Během dne pořádá hotel animace, večer příležitostně zábavu s hudbou a s diskžokejem. Pro děti je připraven dětský bazén, velké hřiště, mini club a mini disco (4 - 12 let) 6 dní v týdnu.

Za poplatek je dobře vybavené, moderní lázeňské a wellness centrum, které nabízí širokou škálu procedur a ošetření celého těla. Například aromaterapie, masážní sprchy, masáže, pedikúru a manikúru, saunu nebo hamam.

Pokoje (pro 2-3 osoby, cca 20 m²) mají 2 oddělené postele nebo manželskou postel velikosti kingsize (na vyžádání), možnost přistýlky pro 3. osobu. Dále k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou, WC, fén, klimatizace, LCD TV se satelitním příjmem, telefon, trezor, mini lednička, balkón nebo terasa.

Superior pokoje (pro 2-3 osoby, cca 24 m²) jsou stejně vybavené, ale mají navíc DVD přehrávač.

Junior suity (pro 2-4 osoby, cca 28 m²) mají stejné vybavení jako pokoje typu superior, ale jsou prostornější a mají navíc rozkládací pohovku v obývací části a přistýlku pro 4. osobu.

Suity typu A (pro 2-5 osob, cca 40 m²) jsou podobně vybavené jako junior suity, ale mají navíc oddělenou ložnici, 2 koupelny (vana a sprcha), rozkládací pohovku v obývacím pokoji a přistýlku pro 5. osobu. LCD TV se satelitním příjmem a DVD přehrávač jsou k dispozici v obou pokojích, terasa je s lehátky.

Suity typu B (pro 2-5 osob, cca 40 m²) mají podobné vybavení jako suity typu A, ale jsou luxusněji vybavené. Mají 2 koupelny (s jacuzzi a sprchovým koutem), župany, pantofle a exkluzivní koupelnové doplňky, přístroj pro přípravu kávy a čaje, terasu s vlastním soukromým bazénem.

Stravování: All inclusive - snídaně a večeře formou bufetu se show cooking, několikrát týdně tématický bufet (např. řecký večer nebo barbecue, oběd formou bufetu s grilovanými pokrmy, různé občerstvení během dne (11 - 12 a 15,30 - 17,30 hodin).

Dále se podává odpolední káva, čaj, koláče a pečivo, od 10 do 24 hodin místní a mezinárodní nápoje vybraných značek, výběr alkoholických a nealkoholických koktejlů, místní točené pivo, víno, teplé nápoje, nealkoholické nápoje a šťávy, zmrzlina během oběda a večeře a v čase 16 - 17 hodin v plážovém baru.

(údaje jsou z roku 2012)

Řecký hotel Alea s bazénem na ostrově Thassos
Řecký hotel Alea s pláží na ostrově Thassos
Řecký hotel Alea se zahradou na ostrově Thassos
Řecký hotel Alea s vnitřním bazénem na ostrově Thassos
Řecký hotel Alea na ostrově Thassos - ubytování

Místo

Hotel Alea 40° 45' 30.2976" N, 24° 34' 40.5156" E
Location

Řecko na Facebooku