Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Kallisti, Potos (Thassos)

Řecký aparthotel Kallisti

4-hvězdičkový aparthotel Kallisti se nachází na klidném místě ostrova Thassos, na kopci s panoramatickým výhledem přes olivovníky na pobřeží až k letovisku Potos.

K moři se dostanete po poněkud strmé polní cestě, písečná pláž San Antonio je ve vzdálenosti asi 500 m od hotelu.

Městečko Potos s mnoha nákupními a zábavními možnostmi, stejně jako několika tavernami a restauracemi, je asi 2 km daleko. U hlavní silnice je autobusová zastávka (asi 200 m) se spojením na sever a na jih ostrova.

Hotel s rodinným vedením nabízí okouzlující a poněkud neobvyklou a skvělou polohu s krásným výhledem. Je to ideální místo k dovolené pro individualisty.

K ubytování nabízí 22 bytových jednotek, dále k jeho zařízení patří recepce a salónek s TV, bezdrátové připojení k internetu, restaurace s terasou a s panoramatickým výhledem.

Venku najdete bazénovou část s 2 úrovněmi, dětský bazén, sluneční terasu, dětské hřiště, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Studia (cca 35 m²) mají koupelnu se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, kombinovaný obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem (2 plotýnky), lednici, klimatizaci, telefon, TV se satelitním příjmem, trezor (za poplatek), balkón nebo terasu s výhledem na moře a Potos.

Apartmány (cca 55 m²) mají stejné vybavení, ale navíc oddělenou ložnici.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - rozšířená kontinentální snídaně formou švédských stolů, obědy nebo večeře výběrem z menu o 3 chodech v restauraci á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2011)

Řecký aparthotel Kallisti - ložnice apartmánu
Řecký aparthotel Kallisti - obývací pokoj apartmánu
Řecký aparthotel Kallisti - terasa apartmánu
Řecký aparthotel Kallisti s bazénem

Místo

Aparthotel Kallisti 40° 36' 19.2564" N, 24° 36' 57.4848" E

Komentáře

Byli jsme tu velmi spokojeni, rádi se sem někdy vrátíme. Majitel byl velmi přátelský, stejně tak i jeho děti. Protože je hotel na klidném místě, dobře jsme se zde vyspali a odpočinuli. Poprvé v Řecku jsme také neměli žádné problémy s komáry, a to díky zvýšené poloze hotelu. Pláž je poměrně široká, s mnoha lehátky a slunečníky. Na mnoha místech jsou oblázky. Hotel má hezký výhled na moře, město Potos a okolí. Obzvláště příjemné bylo ticho, neslyšíte obvyklý dopravní hluk nebo rámus z jiných hotelů, jen zvířata v okolí. Zato ale musíte jít asi 10 minut pěšky na pláž nebo do supermarketu. Apartmán byl poměrně velký a stylový. Obrovská manželská postel byla velmi pohodlná, velký balkón byl zařízen stylovým nábytkem.
Location

Řecko na Facebooku