Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Daphne Holiday Club, Chanioti

Řecký hotel Daphne Holiday Club

Aparthotel Daphne Holiday Club se nachází v klidném prostředí, uprostřed půvabné krajiny v letovisku Chanioti. Písčitá pláž s oblázky je vzdálena cca 700 m a místní centrum s tavernami, bary a obchody je vzdálené jen několik minut chůze.

Stylový hotel je postaven na svahu a skládá se z hlavní budovy a několika obytných budov, které jsou postaveny ve stylu bungalovů. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí a kiosek, dále se zde nachází terasa s útulným barem s TV se satelitem.
Venku najdete pěknou, udržovanou zahradu s plaveckým bazénem s krásným panoramatickým výhledem, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (v ceně), bar u bazénu.

Sport a fitness: V ceně ubytování je stolní tenis a malá posilovna. Za poplatek je tenisový kurt s tvrdým povrchem, tenisové rakety a míčky, sauna a jacuzzi.
1 x týdně hraje v hotelu živá hudba.

Příjemně zařízená studia (cca 24 m2) mají kombinovanou obytnou místnost s ložnicí (možnost přespávání 3. osoby), klimatizaci (15.6. - 15.9.), kuchyňský koutek, ledničku, telefon, TV se satelitem, sejf, sprchu a WC, fén, balkón nebo terasu. Maximální obsazení je 3 dospělé osoby.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou pestrého bufetu se studenými a teplými pokrmy. 1 x týdně hotel pořádá barbecue (dle obsazení hotelu, mimo hlavní sezónu výběr z menu).

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u řeckého hotelu Daphne Holiday Club
Řecký hotel Daphne Holiday Club - možnost ubytování

Komentáře

Dobrý poměr nabízených služeb a ceny. Výborný servis a vstřícný personál, člověk se zde cítil opravdu dobře. Výborné byly snídaně s řeckým kafem v ceně. Pláž je vzdálena cca. 10 - 15 minut chůze a město dobrých 10 minut chůze. Blízká pláž je dobrá pro dopolední koupání, odpoledne je dobré jet na nádhernou pláž Paliouri.

Řecko na Facebooku