Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Argo, Siviri

Řecký aparthotel Argo s bazénem

Aparthotel Argo se nachází jen asi 300 m od pěkné písčité pláže s oblázky. Leží v centru, ale přesto na klidném místě malé obce Siviri, nedaleko taveren, restaurací a obchodů. Do letoviska Kalithea je to asi 8 km, do Kassandrie 4 km. Zastávka autobusu leží asi 200 m od hotelu.

Vkusný a útulný aparthotel je postaven v řeckém stylu, skládá se z hlavní budovy a 4 vedlejších budov, které se nacházejí okolo bazénu. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, WLAN a internetový koutek (v ceně), malá pobytová místnost s televizním koutkem a snídaňová místnost.
Venku najdete bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (v ceně), bar u bazénu a částečně zastřešenou terasa k posezení.
Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén.

Ubytování se nabízí ve světlých pokojích s příjemným vybavením. Studio typ A (cca 16 m2, maximálně 2 dospělí): kombinovaná obytná místnost s ložnicí, kuchyňský kout s malými kamny, ledničkou a kávovarem, TV se satelitem, sejf, sprcha, WC a balkón.
Apartmán typ B (cca 33 m2, maximálně 3 dospělí + 1 dítě): jsou vybavené stejně, ale mají navíc samostatnou ložnici.
Všechny bytové jednotky mají individuálně nastavitelnou klimatizaci (za poplatek), úklid 3x týdně, výměnu ručníků a ložního prádla 2x týdně.

Stravování: Snídaně podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Řecký aparthotel Argo - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojení, ale bez auta se tu člověk během dvou týdnů nudí. Leda, že byste chtěli jen ležet na pláži a večer se spokojíte s nabídkou 4 - 5 restaurací a jedním pěkným barem. My jsme zde byli autem a díky tomu jsme zde byli spokojeni. Hotel je klidný, pláž je vzdálená jen 300 m a je příjemná. Siviri není místo pro ty, kdo vyhledávají velké párty, ti by měli jet raději do Kalithey. Pokoje jsou útulné s rodinnou atmosférou, měli jsme pěkný apartmán s balkónem a velmi přátelský personál. V kuchyni je jen to nejnutnější (1 normální a jedna malinká varná plotýnka, 4 talíře, příbory, skleničky, žádná mísa na saláty apod.), takže jsme chodili častěji na jídlo ven. Nebyl zde žádný animační program. Personál byl ochotný, německy moc nemluvil, ale anglicky jsme se domluvili. Měli jsme zaplacenou snídani, ta byla zcela v pořádku - 3 cereální housky, 1 druh sýra, 3 druhy salámů, vařená vajíčka, marmeláda, jogurty, med - tedy typická kontinentální snídaně bez čerstvého ovoce, míchaných vajíček nebo jiných specialit. Sport a volný čas - není zde nic kromě malého bazénu. Pláž je ideální pro rodiny s malými dětmi. Dětský bazén má v průměru asi 2 m. Hlavní bazén je malý (12 x 5 m), ale pro hosty, kteří právě nejsou na pláži je dostačující. Ovšem s hloubkou v nejmělčích místech 1,1 m je vhodný spíše pro větší děti.

Řecko na Facebooku